Anmeldelse: 9. November

[Denne bog er modtaget til anmeldelse af forlaget LOVEBOOKS. Alle ord og holdninger er mine egne.]

9. november af Colleen Hoover

9. november af Colleen Hoover
9. november (oprindeligt November 9) af Colleen Hoover. Udgivet på forlaget LOVEBOOKS i 2017. 4 ud af 5 stjerner.

Ben og Fallon tror ikke på kærlighed ved første blik, men i løbet af bare én dag må de erkende, at de alligevel har fundet netop dét. Problemet er bare, at Fallon skal til at flytte til den anden ende af landet, og hun nægter i øvrigt at overgive sig til kærligheden, før hun fylder 23 – om fem år! Ben og Fallon aftaler derfor at mødes igen hvert år de næste fem år på den 9. november, mens de resten af årets 364 dage slet ingen kontakt har til hinanden. Men kan deres altopslugende kærlighed overleve det?

Mål bliver nået ved hjælp af ubehag og hårdt arbejde. De bliver ikke nået, når man gemmer sig et sted, hvor man har det godt og rart.

En kærlighedsroman, der handler om årets absolut mest vidunderlige dag (aka. min fødselsdag)? Jeg var jo nødt til at læse den her bog! Hoovers kærlighedshistorier har fået meget ros gennem årene, men af en eller anden grund er jeg ikke nået omkring at læse noget af hende før nu. Nu, hvor jeg så endelig fik taget mig sammen, endte jeg så også med at sluge bogen råt! No shit, jeg levede mig så meget ind i den her bog, at jeg seriøst ikke kunne falde i søvn, fordi det var så medrivende. Ikke godt! Ben og Fallons historie er bare så vanvittigt bedårende, at jeg ikke kunne andet end at blive hovedkuls forelsket sammen med dem.

Det er ikke fordi, at bogen ikke har sine ulemper, for det har den uden tvivl. Hoover er ikke ligefrem den mest elegante til at introducere sit plot, så starten virkede enormt forceret, hvilket altid er træls. Derudover, så blev det hurtigt lidt for gentagende, at de to elskende hvert år skulle mødes, være helt forgabt i hinanden og derefter blive skilt ad igen af forskellige årsager. Fem år er lang tid på den måde… Både Ben og Fallon blev meget hurtigt ret forsimplede – de var lykkelige og de var knuste, men der var ikke rigtigt noget ind i mellem.

Folk siger, at man ikke skal dømme en bog på omslaget, men hvad hvis man på en eller anden måde læste indholdet i bogen uden at se omslaget først? Og hvad hvis man virkelig godt kunne lide det, der var inden i den bog?

Alle kritikpunkterne til trods, så elskede jeg virkelig den her bog fra ende til anden! Når jeg giver stjerner, gør jeg det ikke så ofte ud fra et håndværksmæssigt synspunkt, men mere efter hvordan jeg føler, når jeg vender sidste side. Da jeg vendte sidste side af 9. november følte jeg ALT, og hvem behøver så godt håndværk?

9. november af Colleen Hoover9. november af Colleen Hoover9. november af Colleen Hoover9. november af Colleen Hoover9. november af Colleen Hoover

You may also like

3 Comments

  1. Åh, jeg glæder mig sådan til at læse den! Det lyder som den perfekte romantiske historie. Hvis der er noget jeg er en sucker for, så er det sjovt nok selvsamme ;)
    Så skal du også lige have credit for de virkelig flotte billeder. Du er ved at blive en haj 😘

    1. Du kommer bare forbi og låner den. Gerne med det samme 😘
      Og tusinde tak, søde! ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.