Alene hjemme

Uh, det er satme sjældent, at dét sker. Jeg elsker at bo sammen med min kæreste, men det er altså hårdt det der med aldrig nogensinde at være alene. Hvordan overlever folk med børn?!
Heldigvis er der kun én, jeg skal smide ud, hvis jeg vil have hytten for mig selv haha.

Det er sjældent det sker, men i aften sker det. Kæresten er smuttet hjemmefra for at se fodbold på en kammerats storskærm, så der er girls night in på Filosoffen! Jeg forsøgte virkelig at tage mig sammen og holde mig til det der eksamenshejs, men en pige kan altså kun koncentrere sig så mange timer af gangen. Så jeg besluttede mig for at droppe Bourdieu, Goffman, Meyrowitz og Habermas for resten af dagen og erstatte dem med Miranda, Charlotte, Samantha og Carrie i stedet. De er uendeligt mere underholdende og ofte klogere at høre på ;)

Jeg er virkelig gået i full on eksamensmode herhjemme. Det der kæmpe skrivebord jeg snakkede om den anden dag? Jeg kan knapt nok se det for noter, bøger, computer, kuglepenne, løse papirer, kompendier, og hvad jeg nu ellers har kunne skrabe frem. Jeg har valgt at skrive om et emne, der ligger lige midt i alt, hvad vi nogensinde har arbejdet med, så der er nok at tage af. Udfordringen ligger så bare i at få det hele samlet til en meningsgivende opgave. Oven i det har jeg også bare tre jobs lige for tiden, et socialliv der skal passes og en tur til Næstved i næste uge. Man skulle nødig komme til at kede sig, haha!

Men nok eksamensbrok for én aften. Jeg har omgivet mig med smukke farver og dejlige ting for at holde eksamensdepressionen fra døren. Og så er der fire fantastiske kvinder, som venter på mig i mit tv. Man skal vel have lidt inspiration til lørdagens Eurovision-outfit.

You may also like

6 Comments

  1. Du har det for nice – er gået all in på slik fra Nam Nam og eksamensskrivning – SATC må vente til i morgen!!

    1. Årh, det var så også det eneste jeg manglede. SATC gør mig altid mega lækkersulten haha :b

    1. Præcis! Nogle gange udnytter jeg virkelig, at hans venner keder sig. Så kan jeg lokke ham hjemmefra uden at være grov :b

    1. Helt bestemt! I aften bliver næsten lige så god, men dog med selskab. 2. semifinale er Eurovision – wuhuu! Skal bare lige tage mig sammen og have skrevet minimum én side mere, før jeg kan slappe af haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.