Af sted til stemmeurnerne!

Så er det i dag, det går løs allesammen. De sidste tre uger har i bund og grund ikke handlet om noget som helst andet end i dag. Om 24 timer ved vi, hvem vi skal kalde statsminister de næste fire år, og jeg tror aldrig, spændingen har været så stor. Gennem hele valgkampen har meningsmålingerne højst svinget med 2 procentpoint i den ene og anden retning, men på intet tidspunkt har der været en klar vinder. Og netop derfor er det så uendeligt vigtigt, at I alle sammen kommer af sted, og får sat jeres kryds inden klokken 20 i aften!

Jeg ved ikke en skid om politik. Min overbevisning handler nok mere om, hvilke ting der gør mig sur, en hvilke der gør mig glad. Jeg ved 100%, hvad jeg ikke går ind for, at jeg ved, hvilken blok jeg holder med. Lige præcis hvor krydset så skal sættes, det ved jeg ikke endnu, men det kommer nok til mig, når jeg står med den lange liste bag forhænget. Men vigtigst af alt er, at sedlen bliver afleveret og vores demokratiske ret bliver udnyttet.

Vi fejrer demokratiet med alt, hvad den kan trække i aften. Vi har inviteret til valgfest uden flæsk, men med mad, vin og hygge. Vi dækker fint op, tænder for valget i baggrunden og så tilbereder vi lidt lækkert fra den her og så kommer den her nok også på bordet. Det bliver skønt! Min eneste bekymring er, om de politiske (meget modstridende) overbevisninger kommer til at clashe i løbet af natten. Heldigvis er det min lejlighed, så hvis der er nogen, der ikke arter sig, så ryger de ud haha.

Jeg glæder mig til festen, jeg glæder mig, til valget er ovre, jeg glæder mig, til der bliver skruet ned for mundhuggeriet på TV, men mest af alt glæder jeg mig til, at TV2 stopper med at slagte dette smukke nummer i en uendelighed!

Hav nu en skøn valgdag derude. Husk at stemme :)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.