5 serier fra 90’erne som stadig holder!

Jeg hørte en sjov historie i radioen i formiddags. Det viser sig, at det i går åbenbart var 25 år siden, The Fresh Prince of Bel-Air kørte over skærmen for første gang! I ved, den der mega sjove serie fra 90’erne med en meget ung Will Smith i hovedrollen. Den som hedder Rap Fyr i LA på dansk, og som har givet os Carlton Dansen. Den har jeg altså brugt mange sene nattetimer på at grine voldsomt over på mit gode gamle teenageværelse. fresh-prince-bel-air

Men det fik mig til at tænke over, hvilke andre serier fra de gode gamle 90’ere der stadig holder? For let’s face it – Fresh Prince holder stadig maks!

Charmed – Heksene fra Warren Manor
Charmedtitlelogo1Okay, så graden af holdbarhed af denne serie er der måske blandede meninger om, men jeg er i hvert fald fan. Heksene fra Warren Manor var den første serie, jeg nogensinde fulgte fast! Jeg sad limet til sofaen, fra jeg kom hjem fra skole, og til serien startede klokken 16.00 på TV3. Hvis jeg gav mig til at lave noget andet, risikerede jeg jo at gå glemme den, haha. Serien gav mig også mit første teenage-crush og mit første kvinde-crush/yndlingsskuespillerinde (det var 90’erne!).
Jeg er pt. ved at gense den 178 afsnit lange serie på Netflix, og jeg kan godt love jer, at det er gode minder i høj kurs, haha.

Dharma & Greg – Et Umage Par
key_art_dharma_and_gregDen her har nok noget bredere appel. Et Umage Par er en af de serier, som TV2 har genudsent i årevis, og vi lærte allesammen at elske den skøre Dharma og den regelrette Greg. Jeg holdt nu altså som regel med Greg, da jeg syntes, at Dharmas idéer for det meste var lige skøre nok, men deres kærlighed fyldte mig altid med store forhåbninger for, hvad det der med en kæreste mon kunne indebære i fremtiden.

Sex and the City
3db34f9de86a05f8_o-SATC221-facebook.xxxlargeMeget godt har 90’erne givet os, men det suverænt bedste, og det som jeg har genset absolut flest gange, er uden tvivl Sex and the City. De fire kvinder lærte mig alt, hvad jeg kunne ønske mig at vide om singlelivet og om, hvor vigtigt det er at have gode veninder, som støtter dig. Serien byder på livsvisdom, fantastiske (og af og til tvivlsomme) stiltips, gode grin og hjerteskærende tårer. Og vi stopper aldrig med at vente på den 3. film! ;)

Friends – VennerOg så kommer vi selvfølgelig ikke uden om 90’ernes (og eftertidens) absolut mest populære tv-serie. Serien som eftersigende skulle have det absolut bedste pilotafsnit nogensinde. Jeg taler selvfølgelig om vores alle sammens Venner! En af de serier som tiltaler både mænd og kvinder i alle aldre, og som endnu ikke har mistet sin popularitet, selvom det snart er 11 år siden, den havde præmiere for første gang! De seks venner vil nok til evig tid have en speciel plads i vores hjerter – i hvert fald hos alle os som er født omkring 90’erne.

Hvad siger I? Har I også serier fra 90’erne, som bare holder en helt speciel plads i jeres hjerter? Del endelig med mig. Jeg føler mig i det nostalgiske hjørne! Og husk, at det her er sikkert område, hvor ingen dømmer hinanden.

You may also like

2 Comments

  1. Jeg er på dem alle – selv om jeg har været meget ung, da jeg har set dem, eller først er begyndt senere.. Især ‘Charmed’ og ‘Venner’ er noget jeg kan se igen og igen – og så selvfølgelig ‘Rap fyr i L.A.’. :P

    1. Enig. Var selv kun lige blevet 8 ved årtusindskiftet, så har heller ikke set ret meget af det i 90’erne, men det gør dem vel endnu bedre, at vi så har opsøgt dem senere? :b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.