4 hurtige fra virkelighedens verden

Portrætfoto taget af Rebecca Brincker, make up af Aqsa Taş

Portrætfoto taget af Rebecca Brincker, make up af Aqsa Taş
{Foto: Rebecca Brincker // Make up: Aqsa Taş}

Kender I det der, når noget ikke helt er, som det skal være, og man kan tydeligt se det. Det er også ret tydeligt, hvad der skal til for at fikse det, men det er som om, det bare er helt umuligt at finde energien til rent faktisk at gøre indsatsen? Jaeh, det er det, der sker herinde lige for tiden. Tror jeg er inde i det, man kalder en “writing slump”.

Men bortset fra det, hvordan går det så ellers?
Jo, tak fordi du spørger. Det går faktisk glimrende fremad. Det overraskende høje stressniveau, jeg fik bygget op de sidste måneder af det herrens år 2017, er så småt sænke sig igen, og selv når det pludselig peaker, og jeg får lyst til at lægge mig i fosterstilling, så kan jeg faktisk ret nemt kontrollere det, hvis jeg bare, I ved, tager mig sammen. Det lyder så groft og negligerende, men pointen er nok, at hvis jeg bare samler mig, dropper overspringshandlingerne og yder mit bedste, så viser det sig som regel, at der faktisk slet ikke er noget at stresse over.

Huh, der kan man bare se. Tal om uventet bevidsthed!

Portrætfoto taget af Rebecca Brincker, make up af Aqsa TaşOg hvad så med det der studie, er der nogenlunde styr på det?
Jeg vil mene, at ordet ‘nogenlunde’ faktisk beskriver situationen ret godt. 2 ud af 3 eksaminer er bestået, og jeg venter svaret på den sidste hver dag det skulle være. Specialekontrakten er godkendt, og jeg er kun ved at gå en lille smule i panik over, at jeg skal skabe noget intelligent på bare fire måneder. Men for nu holder jeg altså ferie. Basta!

Fornuftigt! Men er 2018 så sådan helt generelt kommet godt i gang, eller hvad er status?
Overordnet set, ja. Jeg har fået en hel masse arbejde fra hånden (hvordan jeg bliver ved med at skrabe så mange jobs sammen, er mig et mysterium, men forhåbentligt er det et lovende tegn for situationen post speciale!), og taget mig tid til at dyrke nogle relationer, som jeg gerne vil styrke – både af den gamle og den nye slags. Og det er faktisk en meget rar måde at bruge tiden på, når nu det skal være.

Hvad med alt det der med ‘bevidsthed’ – fungerer det?
Nu er det jo ikke som sådan noget der kan “fungere” på en simpel, binær ja/nej skala, men jeg er stadig ret glad for mit valg. Det må I dog hænge på et par dage endnu, for en dybere opdatering på.

You may also like

6 Comments

  1. I hvert fald ferie fra det studiemæssige. Det er bare så nødvendigt, hvis jeg skal overleve det næste halve år, tror jeg :)

   Knus

 1. God ide at holde ferie, man har virkelig brug for luft efter sådan en omgang. Angående din kommentar i går hos mig, vil jeg meget gerne mødes og snakke, jeg tror virkelig jeg har brug for at få det snakket igennem med andre end min kæreste ;)

  1. Det har man bare helt sikkert! Jeg finder dig lige på FB, så kan vi snakke om at snakke der, hehe :)

   Knus

 2. Wauw – fantastiske billeder ♥

  Og dejligt at høre, at det går fremad. Januar er nu en grå og trist måned, hvor det kan være svært at holde humøret og energien oppe. Jeg prøver ikke at have for mange aftaler i kalenderen, for jeg kan godt mærke, at jeg har brug for længere tid til at lade op her i den kolde, mørke tid.

  1. Ja, Rebecca og Aqsa er virkeligt dygtige!

   For mig er det nu ikke så meget selve januar, der er problematisk, men mere bare efterdønningerne på en overambitiøs periode. Men det mørke og triste vejr gør det bestemt ikke lettere, nej. Lad os krydse fingre for et tidligt forår i år :)

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.