3 anbefalinger: Podcasts

Podcast; Guys We FuckedPodcast; Guys We FuckedJeg var i lang tid ret skeptisk omkring det der med podcasts. Jeg har aldrig kunnet samle mig om at høre lydbøger, med mindre jeg lå syg, så det virkede urealistisk, at podcasts skulle kunne fungere for mig. Men så var det, jeg lurede, i hvilke kontekster sådan en omgang podcast bare passer perfekt ind – og pludselig kunne mine favoritter ikke nå at udgive dem hurtigt nok til at tilfredsstille mit behov. Hurra for omfattende bagkataloger!

Så derfor, mine damer og eventuelle herrer (er I der egentlig? Giv lige et lille pip, hvis I er!), har jeg her samlet en liste over de podcasts, jeg hører mere eller mindre fast, og som jeg synes, I skulle se at komme i gang med. Med det samme, tak.

 

Her går det godt
I kan godt lade som om, I ikke allerede ved, hvad jeg taler om, men let’s be real. Monte Carlo var én af P3’s største succeser, og drengene gør det stadig kanon – nu uden de regelmæssige afbrydelser af et stykke med Volbeat. Et ugentligt indblik i verdenssituationen serveret med et ordentligt læs ironi, sund skepsis og helt uden journalistisk objektivitet. Altid garant for et godt grin!

Find alle afsnit lige her!

 

Klimatestamentet
Jeg har nævnt det et par gange, men gør det altså lige én gang til, for Klimatestamentet er fantastisk. Programmet har virkelig hjulpet mig til at kunne føre en diskussion på et informeret grundlag, når jeg sidder over for folk, og så er de enormt gode til at gøre ellers kompliceret stof let forståeligt.

Find alle afsnit lige her!

 

Guys We Fucked 
I har måske hørt mig tale om mit yndlingspodcast et par gange, og her er det. Det er genialt. De to amerikanske komikere, Corinne og Krystyna står bag, hvorfor det hele naturligvis foregår på engelsk, så det kræver lige, at du forstår den slags uden undertekster, men hold op det er godt. Det er hardcore feminisme, seksuel frigørelse, ligestilling og meget mere serveret helt uden filter og med spandevis af humor. Jeg griner mig ustandseligt igennem hvert afsnit, og så har jeg lært de vildeste ting om forskellige former for minoritetsgrupper.

Find alle afsnit lige her!

 

Og så var der det der med, hvornår det er godt at høre podcasts. Jo, nu skal I høre:

 • I badet
 • På cyklen, med høretelefoner som begrænser støjen fra vindmodstand (men husk at være opmærksom på trafikken!)
 • Når du træner – især på løbebåndet eller anden kedelig cardio
 • Mens du lægger make up
 • Når du laver mad/gør rent/lægger tøj sammen (især skide godt at høre GWF, mens man laver husmoderlige pligter, hvis man bor sammen med en mand, hahahah!)
 • Og selvfølgelig, hvis du er syg og ikke kan se fjernsyn/læse, men stadig mangler underholdning

Podcast; Guys We Fucked Hører I podcasts, og hvilke er så jeres yndlings? Det er ligesom med film, bøger og serier: det kan godt være, at jeg har 117 liggende, som venter, men derfor er der jo altid lige plads til én mere på listen, haha.

You may also like

4 Comments

 1. Jeg var bestemt heller ikke den første på “podcast-vognen” – men efter jeg hørte “Serial – sæson 1” blev jeg hooked. Det er nok den mest fængende podcast jeg har lyttet til.

  Ellers kan jeg anbefale Morten Resen’s podcast “startup” – jeg bliver altid glad, når der udkommer et nyt afsnit.

  Og tak for anbefalingerne – jeg har allerede tilføjet to af dem til min abn. liste :)

  1. Uh, ‘Serial’ har jeg også hørt godt om – den må jeg lige give et lyt en dag. Og hvor fedt at høre, at du kunne bruge anbefalingerne. Jeg håber, de bliver et hit! 😊

   Knus

 2. Jeg er ikke helt omvendt, men har da et passer stykker jeg kan anbefale:

  – Elsker dig for evigt
  – Meget mere Matador
  – Song Exploder
  – Switched on pop
  – Den første bøsse på banen
  – Den store poptur (vel egentlig mere et regulært radioprogram, men alligevel)

  Men ja, som det fremgår, så handler mange af dem om musik – det føles som lidt mere sikker grund end rigtig podcast-podcast ;b

  1. Hehe, Meget mere Matador kommer nok ikke til at ramme listen her, men resten lyder ret spændende! Har også tit tænkt, af jeg skulle få lyttet til Den store poptur :D

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.