10 ting fra den stessede hjerne

Hvide blomster langs Odense Å
Skal vi ikke tage en lille snak om, hvordan man har det, når man presser citronen? Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg tager begrebet “travl” til et nyt niveau lige for tiden med praktik, studie og job, som – hvis jeg er helt ærlig – nok hver især sagtens kunne have haft lov til at fylde næsten hele programmet i sig selv. Men hvad ville være det sjove i det?

Heldigvis er menneskehjernen et mega sejt sted, som selv ved, hvad den skal gøre for at overleve den der citronpresning, hvilket giver andledning til en masse (mere eller mindre) sjove fænomener. Tillad mig at præsentere 10 ting fra den stressede hjerne!

 • Hjernen koncentrerer sig udelukkende om dét, den skal bruge. Resten? Det sorterer vi fra. Planer, gøremål, opgaver. Hvis ikke det er skrevet ned, eksisterer det ikke.
 • I samme åndedrag – din kalender bliver din bedste ven.
 • Det der med at trække vejret nær syge mennesker, det er en rigtigt dårlig idé. Bare lad være. Dit immunforsvar går hurtigt i strejke, så med mindre du har tid til at ligge syg hver anden uge – og det har du ikke – så drop det der med vejrtrækning, okay?
 • Du har på den ene side brug for at have så få ekstra planer som muligt, men på den anden side stiger dit behov for at socialisere.
 • Er det en af de helt slemme dage, så drop sarkasmen. Seriøst. Det er nytteløst. Det flyver lige hen over hovedet på Stressy McStress her.
 • Kaffe. Kaffe er godt, men lad være med at forsøge at indhalere det skidt. Du får galoperende stresspuls, og det er ikke rart! Nydes med omtanke, yes?
 • Folk omkring dig skal vende sig til liiiige at gentage en ekstra gang. Oddsene er, at du ikke fik fat i det i første omgang.
 • Kender I udtrykket “Rodet hoved, rodet hjem”? Jaeh, det er sandt. Men hvem behøver også at kunne se sit gulv?
 • Du kan lige så godt vende dig til PMS-lignende tilstande hele måneden. Humørsvingningerne når nye højder, men hey – så får du da muligheden for at lære at styre dem.
 • Du kan meditere her fra og til armageddon, du kommer ikke til at få ro på dit tanker. Just go with the flow…

Røde gerbera i Eventyrhaven
Okay okay, overdrivelse fremmer forståelse. Når alt kommer til alt, så går det faktisk glimrende. Jov jov, jeg har travlt og alt det der, men heldigvis ved jeg, hvor min grænse går, og den kommer jeg ikke til at overskride igen. Og så har jeg kun to måneder igen med det her tempo, så ingen grund til bekymring 😊

You may also like

2 Comments

  1. Årh mon ikke, af hvad jeg kan lure er det jo heller ikke ligefrem fordi, du ligger på den lade side for tiden. Vi kan holde til mere end vi tror, så længe det bare er for korte perioder 😘

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.